Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Dátum / Idõ
 
Hirdetés
banner1.png

Hirdetés
banner1.png

II. Vegas Pub Semi-pro Bajnokság versenykiírása
A fordulók időpontját a versenynaptárban találjátok.  
  Helyszín: Vegas Pub Szeged (6723 Szeged, Budapesti krt.5.) 
Nevezés: A helyszínen, ill. telefonon a fordulónként megadott határidőig! Utólagos nevezést nem fogadunk el! A versenysorozaton  a SZBSE nyilvántartásában 1. 2. 3. és  4. csoportba sorolt játékosok indulhatnak, kivétel az első csoport kiemelt játékosai. A nyilvántartásban nem szereplő játékosok besorolásukat kérhetik a SZBSE vezetőségétől. Utóbbi esetben az év közbeni átsorolás jogát a SZBSE fenntartja. 
  Nevezési díj: 3000 Ft.   
  A Szegedi Biliárd SE. tagjainak 2500 Ft.  
  Junioroknak /-18/: nincs nevezési díj.            
Játék nem: 1., 4., 7. forduló 8-as játék                   
                    2., 5., 8. forduló 9-es játék                   
                    3., 6., 9. forduló 10-es játék                   
                    10. forduló 10-es játék /dupla pontért!/ 
Figyelem! Az asztalhoz szólított játékosok a mérkőzést kötelesek két percen belül elkezdeni .Amelyik játékos (vagy akár mind a két játékos)hibájából, ez nem lehetséges, a játékos 1 partit veszít, 5 perc késés után a mérkőzést elvesztette. 
  Lebonyolítás: Dupla KO a létszámtól függően legjobb 8-ig, vagy a legjobb négyig, majd   irányított sorsolással egyenes kiesés. A harmadik helyet kijátsszuk. A DKO alatt a  8-as játék 3 nyertig, 10-es játék 4 nyertig, a 9-es játék 5 nyertig  tart. Az egyenes ágon a verseny közben a versenyigazgatő dönthet az esetleges parti szám növeléséről, figyelembe véve a verseny várható befejezésének idejét A kezdés jogát tempólökéssel kell eldönteni. A versenyen végig váltott kezdés van. Időkérés csak a döntőn és a helyosztón van.   
8 fő nevező alatt az adott forduló elmarad !                 
Díjazás: fordulónként 1.-3. hely: serleg.              
10 forduló után a ranglista első három helyezettje: serleg, oklevél, tárgynyeremény             
Öltözet: nincs öltözet előírás, azonban kérünk mindenkit, hogy még nyáron is próbáljon olyan öltözetben megjelenni, ami egy biliárd versenyen elfogadott.
  Fontos:  A biliárdasztalokkal elfoglalt terület a küzdőtér, ahol csak a játékban lévő versenyzők tartózkodhatnak. A nem asztalnál lévő (nem lökéssorozaton lévő) játékosnak a számára kijelölt széken ülve kell tartózkodnia, míg ellenfele az asztalnál játszik.  A küzdőtéren dohányozni, és szeszes italt fogyasztani, mobiltelefont használni/bekapcsolva hagyni tilos, a szabály megszegése első alkalommal figyelmeztetéssel, második alkalommal játszmavesztéssel jár. A viselkedési és etikai szabályok megszegése először játszmavesztéssel, második alkalommal a versenyből való kizárással, súlyosabb esetben eltiltással jár. 
A nem szabályozott kérdésekben a MBSZ szabályai érvényesek. A változtatás jogát a szervezők fenntartják.  
 Szeged, 2020.01.15.   
Papp Attila
 Szegedi Biliárd SE.